MENU
Technologie

Singles geloven dat technologie helpt tegen eenzaamheid

De speed pedelec is de perfecte vervanging voor je...

Karaoke met vrienden

april 3, 2019 reageren (3) Views: 1676 Life Natalie Ribo

Een avondje thuis met vrienden? Ga karaoke zingen!

We hebben allemaal eens in de zoveel tijd een avondje gezellig thuis met vrienden ingepland. Zo’n avond dat je niet de deur uit wilt, maar wel graag al jouw vrienden gezellig bij jouw over de vloer hebt. Maar hoe zorg je voor extra veel gezelligheid? Je kunt natuurlijk altijd gezellig kletsen en een drankje drinken, maar je kunt ook heerlijk samen zingen!

Nu denk je vast; ik ben geen natuurtalent, ik kan helemaal niet zingen. Maar dit maakt echt niets uit. Met karaoke zing je gewoon samen mee met jouw favoriete liedjes, niemand die iets zal opmerken over jouw zangtalent. En wie weet ben je wel een natuurtalent! 

Vanouds Karaoke zingen

Karaoke is een van de meest bekende manieren van vermaak op feestjes. Het is dan ook geen toeval dat karaoke wereldwijd door veel verschillende mensen wordt gedaan. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat jouw huisfeestje super gezellig wordt!

Karaoke installatie

Het is tegenwoordig vrij makkelijk en betaalbaar om een karaoke set aan te schaffen. Soms kan het nog wel eens lastig zijn om te weten wat je precies hiervoor nodig hebt. Daarom zetten wij dit voor je op een rijtje! Allereerst heb je uiteraard jouw laptop of computer nodig, deze verbind je met de geluidsinstallatie. Daarnaast verbind je jouw laptop of computer ook met een beamer of televisie. Net wat jij handig vindt, of al in huis hebt!

Om jouw zangtalent goed aan je vrienden te laten horen heb je natuurlijk een paar microfons nodig. Het liefst twee, zodat je gezellig samen kunt zingen. Deze verbind je met de geluidsinstallatie. De geluidsinstallatie bestaat uit een stereo, het geluid hierbij hangt af van het soort stereo die je hebt. De teksten kun je heel gemakkelijk via jouw laptop of telefoon aflezen. Soms kun je ook een complete set kopen, dan hoef je niet alles los aan te schaffen!

Heb jij al zin om met je vrienden helemaal los te gaan op jouw favoriete muziek? Wacht dan niet langer en maak jouw huis helemaal karaoke proof! Bekijk voor meer informatie over de aanschaf van een karaoke installatie op de website van Maxiaxi.

Tags: , ,