MENU

Zo goed is zwemmen voor je!

Een lesje in: financial leasen

juni 6, 2019 Reageren (1) Views: 772 Life Djoy Boer

BE-KIND voor de wereld en voor jezelf

Rennend Amsterdam schoonmaken met een aantal andere fanatiekelingen? Die kan van het lijstje afgestreept! Te springen stond ik hoor, om dit milieuvriendelijke en sportieve initiatief te ondersteunen. Vanaf het Sarphatipark naar het Museumplein, daarna door naar het Leidseplein om vervolgens weer terug te komen in het Sarphatipark. Door onderweg al het afval op te ruimen dat we tegenkwamen hebben we Amsterdam 5 km lang schoner kunnen achterlaten.

BE-KIND running

Waar Geraldine Kemper ons tijdens de marathon van Rotterdam al voorging, was het dit keer de taak aan ons om al rennend met BE-KIND op pad te gaan. Samen hebben wij tijdens de hardloopsessie en plogging workshop (mét personal trainer, yes!) afval verzameld in Amsterdam. Overal waar we kwamen raapten we het afval op dat we zagen. Wat ons opviel: Amsterdam is best wel een schoon stadje! Natuurlijk niet zo schoon dat er niets op te ruimen was, vooral sigarettenpeuken lagen overal. Daarom voor de rokers onder ons, volgende keer die dingen gewoon even in de prullenbak, oke? 😉

BE-KIND trainen

Wanneer je op pad gaat met een personal trainer zal je er toch echt aan moeten geloven. Stonden we dan, midden in het park en op de pleinen waar we stopten, werden we even flink aan het werk gezet. De sportoefeningen vlogen ons om de oren. Wat jumping jacks hier en wat squats daar, de volgende dag spierpijn was gegarandeerd. Maar BE-KIND voor ons lichaam waren we zeker!

BE-KIND repen

De organisator van dit mooie initiatief is BE-KIND. Hun wens is om bij te dragen aan een vriendelijkere en duurzamere wereld. Dit bedrijf heeft repen op de markt gebracht die zijn gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten. Je kan ze krijgen in de varianten Dark Chocolate Nuts & Sea Salt, Peanut Butter Dark Chocolate, Maple Glazed Pecan & Sea Salt en Caramel Almond & Sea Salt. Het gebruik van suiker is volgens Mars Nederland geminimaliseerd, waardoor de repen als verantwoord tussendoortje zijn te bestempelen. Een Be Kind momentje voor jezelf dus! De favoriet? Zeker weten de Peanut Butter Dark Chocolate, om je vingers bij af te likken.

Een gouden combinatie vinden wij: BE-KIND voor jezelf door hard te lopen en BE-KIND voor de wereld door al rennend afval op te ruimen. Als klap op de vuurpijl werden we bij terugkomst verwend met een heerlijke healthy meal kit van Back Food. Wij zorgen voor de stad, zij zorgen voor ons. 

Doe jij ook mee? Samen stapje voor stapje naar een schonere wereld!