MENU

Voordelen van groepslesjes volgen

Pride workouts bij David Lloyd!

swf

juli 18, 2019 reageren (2) Views: 1885 Life Sacha Field

Festival inspiratie: SWF 2019

Hoppa! Het is (bijna) tijd voor de zevende editie van SWF, beter bekend als STRAF_WERK Festival. Op 17 augustus wordt het Havenpark Amsterdam omgetoverd tot een walhalla voor liefhebbers van elektronische muziek: van melodische deephouse tot no-nonse techno.

SWF staat met stip op nummer 1 op mijn festival lijstje. Ieder jaar hangt er weer een top sfeer en draaien de beste Dj’s de lekkerste setjes.

Headliners SWF 2019

Ieder jaar is de line-up écht te gek, grootheden als Len Faki, Ben Klock, Kölsch en Pan-Pot zijn dit jaar van de partij. Ook zijn er weer veel talenten van eigen bodem te vinden op SWF 2019. Maar liefst de helft van de volledige line-up komt uit dit mooie kikkerlandje, denk hierbij aan namen als: ANOTR, Luuk van Dijk, Chris Stussy en Toman B2B Jesse Maas.

swf

Verassende sets

Het duo van Tale Of Us, de oprichters van het label Life & Death, draaien dit jaar ook op SWF, zoals altijd nemen zij de schoonheid en passie van de Italiaanse bodem mee in hun set. Als klap op de vuurpijl zijn Frank Wiedemann (de helft van Âme live) en Mathew Jonson dit jaar ook te vinden op SWF 2019, zij doen deze zomer maar één show in Nederland. Als dat geen reden is om SWF 2019 te bezoeken weet ik het ook niet meer.

Weekendje weg in de winter

Zin om in december in het buitenland te feesten? Zoek niet verder, STRAF_WERK organiseert namelijk voor het eerst een feestje over de grens en wel in Bristol, Engeland! Voor slechts €69,- zit je al een weekend in Bristol, vrijdags heen en zondag weer lekker thuis.

Datum: 17 augustus 12.00 – 23.00
Locatie: Havenpark Amsterdam
Line-up: Op de website van STRAF_WERK vind je de volledige line-up

Tags: ,