MENU

Samen met Greenchoice verduurzamen we heel Nederland!

Pepe Jeans Fragrances

augustus 9, 2019 reageren (2) Views: 859 Life Larissa Hendriks

Wat drinken we bij de borrel?

Oh wat houden we van lekkere drankjes! De keuze wordt ons steeds moeilijker gemaakt met nieuwe limited editions, speciaal biertjes en bijzonder mooie flesjes. Wat drink jij bij de borrel?

Om jullie te inspireren hebben we een aantal nieuwe drankjes opgesomd. Van een speciaal biertje tot gin en sterke Jägermeister. Is het al 17:00? Wij zijn klaar voor het weekend!

Gin & Tonic voor alle seizoenen

We love gin & tonic! Vaak maakt het ons niet uit welke gin met welke tonic, maar nu heeft Tanqueray wel een hele bijzondere nieuwe gin toegevoegd aan het assortiment. Deze is zowel in de zomer als in de winter een perfect drankje. De Tanqueray Flor de Sevilla is namelijk gemaakt met bitterzoete Sevilla sinaasappels! Heerlijk… Voor het speciale en gedurfde recept wat gebruikt wordt als basis van de Tanquaray gins mogen we Charles Tanqueray bedanken. Proost op jou Charles!

Stirred, not shaken: zo maak je thuis de beste gin-tonic! Schenk 50 ml Tanqueray gin in een groot glas met ijsblokjes en top dit af met de tonic. Knijp tot slot een partje sinaasappel uit boven het glas en serveer met een roerstaafje. Zo simpel!

Lay low met Lowlander

Met iedere slok van dit Islander biertje waan je je op een tropisch eiland. Het nieuwste botanische biertje van Lowlander is gebrouwen met Curaçao orange en dragonfruit. Verfrissend, zomers en gevaarlijk lekker om de hele vrijdagmiddag borrel door te drinken. Het biertje is een limited edition, een Summer Ale van 3,8%. Bij ons valt deze in ieder geval in de smaak! Niet alleen door de smaak van het biertje zelf, maar ook wegens de altijd prachtige flesjes van Lowlander. Bloemetje erin en het kan zo als vaasje door in de woonkamer!

Winactie! Wanneer je in augustus een Islander koopt, maak je kans op een botanische trip voor twee naar Curaçao! Het enige wat je hoeft te doen is een foto van jouw ultieme #ThisIsIslander relax moment te delen met @lowlanderbeer.

Op de extra hete dagen

Inmiddels zijn we op de hoogte gebracht van de hoogste temperaturen die ons ‘kikkerlandje’ ons in de zomer kan brengen. Op zulke dagen hebben we behoefte aan écht ijskoude drankjes. Speciaal voor deze dagen is Jägermeister verkrijgbaar in een COOLPACK; een nieuwe on-the-go fles die je deze zomer heel makkelijk overal mee naartoe kan nemen. De nieuwe kunststof verpakking is geïnspireerd op een koelelement, weegt bijna niets en past in ieder vriesvak. Ideaal voor tussen je andere drankjes in je koelbox.

Nice to know: deze COOLPACK is een stuk sneller koud dan glazen flessen. En een drankfles vermomd als koelelement is altijd handig om bij je te hebben toch?

Voor het gemak

Nu hebben we niet allemaal altijd evenveel zin om zelf de drankjes te mixen, al is het zo makkelijk als een gin & tonic. Voor degenen die net als ons ook zo lui worden op de hete dagen, introduceert BLOOM een perfect alternatief. Een ‘pre-mixed’ gin & tonic van 6,5%, ready to go! Je haalt ‘m bij de Appie om de hoek en is verkrijgbaar in varianten ‘signature tonic’ en rose lemonade’. Vanaf komende maandag in de bonus!

Dat mix drankjes en cocktails beter smaken bij mooi weer is vreemd genoeg voor ons bewezen, daarom mag het zonnetje ook best weer gaan schijnen! Heb je net als ons goede moed voor het weekend en wil je nog even drank inslaan? Drankdozijn zorgt voor dozijnen aan drank ;). Proost!