MENU

Amsterdamse Huisjes: Vloerkleden for the win

Waar je morgen je werkdag wil beginnen

augustus 22, 2019 reageren (2) Views: 760 Life Larissa Hendriks

Houd je hoofd koel met ijskoffie van Nespresso

Even dachten we dat de herfst al begonnen was, maar toch hebben de weergoden besloten ons te laten genieten van heerlijke zonnestralen. Op deze dagen is het toch net even lekkerder om je dag te starten met een koel drankje, zoals een ijskoffie!

Met Nespresso ontdekten we de perfecte recepten voor ieder moment van een warme zomerdag. Denk aan een ‘Kardemon Espresso’ om even goed en fris wakker te worden, een ‘Agave Oat Cappuccino’ voor een zoet verwenmomentje tussendoor of een ‘Black Tonic’, perfect voor de latere middaguurtjes. Lees snel verder voor het recept van deze Black Tonic!

Doe-het-vooral-even-zelf

Ijskoffies op de menukaarten van Amsterdam zijn vaak genoeg prijzig, vooral als je een beetje wat speciaals wil hebben en niet alleen ‘gewoon een koude koffie’. Met het nieuwe platform van Nespresso ‘Just add coffee’ vind jij jouw inspiratie voor de lekkerste koffie specials. Het staat vol met lekkere ijskoffierecepten die ook met de koffies uit het vaste Nespresso assortiment te maken zijn, zoals een ‘Silky mint coffee julep’, een ‘Kardemon espresso’ of een ‘Mazagran’ naar Portugees recept. Met jou delen we zoals beloofd het recept voor de speciale Black Tonic…

WAT HEB JE NODIG?
3 ijsblokken
1 Nespresso Ristretto
1 citroenschijfje
90 ml tonic

HOE MAAK JE DIT RECEPT?
1. Doe de ijsblokjes in een glas.
2. Voeg 90 ml tonic toe.
3. Giet er een Nespresso Ristretto bij.
4. Zet een citroenschijfje op de rand. Et voilà! Geniet met Franse elegantie van je koffie!

Mocht je zin hebben in het even meer smaak, dan kan je vanaf nu in de app van Nespresso ook de een Limited Edition set van Monin bestellen. Dit zijn drie kleine siropen (50 ml) in de smaken vanille, karamel en kokos.

Smullen gegarandeerd!