MENU

Een nieuwe parel in de Houthaven: Karaat Amsterdam

Cancel je dinerplannen: Truffelweekend bij Spaghetteria!

augustus 26, 2019 reageren (2) Views: 844 Food Louise Lusse

Het warme weer vraagt om een ijsje zonder schuldgevoel!

Wij hebben de nieuwe ijsjes van HALO al geprobeerd en we kunnen je al verklappen dat deze gevaarlijk lekker zijn… Gelukkig hoef je geen schuldgevoel te hebben nadat je de hele bak opgelepeld hebt, want deze ijsjes bevatten zeer lage calorieën! Tijd om je hier meer over te vertellen.

Om de zomer van 2019 goed in te luiden heeft HALO twee nieuwe smaken op de markt gebracht die in het kader staan van cake. De nieuwe smaken zijn: Red Velvet en Birthday Cake.

We houden van ijs, niet van de calorieën

Altijd die gezonde dosis struggelen met jezelf wanneer je wil genieten van een lekker koud ijsje, maar ook in shape wil blijven, vooral met het mooie weer waar weinig kleding bij nodig is! HALO is een ijs merk dat is gestart door Justin Woolverton in Los Angeles, Amerika. Hij is een enorm ijs-liefhebber en zocht naar een product die hij zonder schuldgevoel kon eten. Aangezien dit nog niet verkrijgbaar was begon hij zelf een bedrijf, HALO, waar hij ijs maakt met alleen de beste ingrediënten…

Daarom nu: Stevia en Erythritol, lekker zoet zonder calorieën

In het heerlijke HALO ijs wordt het suiker vervangen door Stevia en Erythritol. Stevia is een plant die groeit in Paraguay en zorgt voor een zoete smaak in producten. Erythritol is afkomstig uit suikers van fruit, zoals peren. Hierin zitten geen calorieën, waardoor het een fijn natuurlijk product is om producten te zoeten. Wij zijn fan!

Naast de inhoud, is ook het uiterlijk van de pins het benoemen waard. De pins zien er enorm leuk uit, waardoor je lekker verleid wordt om er eentje (of twee, of drie) mee naar huis te nemen. Niet alleen van de buitenkant van de verpakking word je al vrolijk, wanneer je de deksel van de pin afhaalt komt je ook een leuke spreuk tegemoet.

Red Velvet: I’m cold, let’s spoon
Birthday Cake: Bottoms up, calories down.

En toch zo vol van smaak!

Ondanks dat de pins weinig calorieën bevatten, is dit niet ten nadele van de smaak. De Red Velvet zit vol met proteïnes en smaakt heerlijk zoet. Door het ijs zitten kleine stukjes brownie wat een fijne afwisseling geeft. De substantie van het ijs is hetzelfde als van een sorbet ijsje, lekker luchtig en door de proteïnes is het ijsje ook een lekkere post-workout snack. Een hele pint bevat 360 calorieën, prima helemaal op te lepelen dus!

De Birthday Cake smaak… Dit is een feestje voor het oog, én voor je smaakpapillen! Doordat er kleine gekleurde sprinkles in het ijs zitten krijg je een vrolijk gevoel bij iedere hap die je neemt. Het leuke aan deze smaak is dat het ook daadwerkelijk naar cake smaakt, dus geen neppe toegevoegde E-nummers, maar een lekker romig ijsje. Ondanks dat het een light ijs merk is, is het vol van smaak en proef je de romigheid in iedere hap. Deze pint bevat zelfs maar 280 calorieën!

Wil jij ook ijs eten zonder je schuldig te voelen? Ren dan snel naar de Albert Heijn, want daar staat een groot assortiment aan HALO ijs op je te wachten!