MENU
Fietsen

Een fiets van koffiecapsules!

NIU: Technologie ontketent scooterrevolutie

augustus 31, 2019 reageren (4) Views: 819 Gadgets Brian Hendriks

Campingaz, zo kan iedereen zonder tuin voortaan ook barbecueën!

Wat een heerlijk weer! Vandaag kan wel eens een van de laatste barbecue-dagen van het jaar worden. Pak jij de jouwe erbij? Wij wel! Met de Party Grills van Campingaz zet jij ook een feestje op tafel op deze zaterdagavond. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze fijne barbecue.

In dit artikel lees je meer over de Party Grills van Campingaz. Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk om mee te nemen en gegarandeerd een heerlijk avondje met goed gegaarde vlees, vis of vega. Bestel ‘m snel zodat je niet bij de volgende zonnige zomerdag zonder zit!

We barbecueën gek weinig!

Wanneer heb jij voor het laatst gebarbecued? Elk jaar wordt er wel is gebarbecued, maar het aantal keer dat we barbecueën is niet zo heel hoog. Uit een gevoerd onderzoek uit 2017 over hoe vaak wij Nederlanders barbecueën maakt negen op de tien Nederlanders (88 procent) jaarlijks minimaal één BBQ mee. Een derde (32 procent) barbecuet zelfs minimaal zes keer per jaar. Slechts 7 procent van de Nederlanders heeft helemaal niets met dit fenomeen.

Waarom barbecueën wij eigenlijk zo weinig? En als wij barbecueën, waarom doen we dat dan zo vaak zo dicht mogelijk bij huis? Zoals velen van ons in de tuin de barbecue aansteken, kunnen wij YUPPERS op het balkonnetje in Amsterdam niet eens. Dus wij zullen vast vallen onder het percentage met de minste barbecue feestjes in het jaar. Zonde! Want het is zo leuk! Gelukkig heeft Campingaz de oplossing voor ons, zodat ook wij weer heerlijke barbecue avonden kunnen plannen samen.

Neem ‘m mee naar Westerpark

De ideale barbecue is makkelijk mee te nemen, makkelijk schoon te maken en werkt op gas. Campingaz heeft precies deze barbecue voor je: de Party Grill 200, 400 en 600! Deze ‘grillen’ werken op gas en zijn makkelijk mee te nemen naar elke plek. Zo neem je deze bijvoorbeeld makkelijk mee naar het Westerpark, waar je op bepaalde aangegeven gebieden mag barbecueën, of bijvoorbeeld het Rembrandtpark. De Party Grill bewaart haar onderdelen in het kooktoestel zelf. Deze onderdelen zijn makkelijk te monteren en te demonteren en zorgen voor stabiliteit tijdens het barbecueën.

Handig om te weten

Toch zit er in elke Party Grill een verschil waardoor je meerdere mogelijkheden hebt. De Party Grill 200 is de simpelste en is makkelijk mee te nemen, maar deze heeft geen draagtas die de Party Grill 400 en 600 wel hebben. Tot slot kan de omgedraaide deksel van de Party Grill 400 als wok worden gediend, terwijl de Party Grill 600 is voorzien van een steun voor pannen, een grill, een omkeerbare kookplaat en een groot deksel met thermometer voor convectie koken.

Aan ieder feestje komt een eind

Aan elke barbecue komt een eind, iedereen is natuurlijk eens uitgegeten, en zelfs daar heeft Campingaz wat op bedacht. Nee, het zijn geen verstopte marshmallows helaas, maar een enorm gemak om jouw barbecue makkelijk af te sluiten. In het waterreservoir worden alle vet-resten en het kookvocht opgevangen, zodat deze niet aan het fornuis blijven plakken.

Doordat de barbecue zo makkelijk is mee te nemen kan hij op elke gelegenheid worden gebruikt. Zo hoef je deze natuurlijk niet perse mee te nemen naar het park, maar kan je er ook mee langs vrienden die wél een tuin hebben, of kijk of je een straatbarbecue opgetogen krijgt!