MENU

De Pumpkin Spice Latte is terug van weggeweest!

ADE 2019: Waar gaan we heen?

september 27, 2019 Reageren (1) Views: 1111 Events, Food Larissa Hendriks

Madame Jeanette: Hét culinaire theater van 2019

Een 360 graden spektakel voor je neus terwijl jij geniet van culinaire gerechten? Klinkt goed toch? Op 6 oktober vindt de première plaats van Madame Jeanette. Dit is dé dinnershow die nog nooit eerder vertoond is in ‘dinnershow-land’, met zanger en acteur Tommie Christiaan in één van de hoofdrollen. Wij zijn benieuwd!

Madame Jeanette is de opvolger van de begin dit jaar gestopte dinnershow Pandora en is hét culinaire theater van 2019, met alle ingrediënten voor een onvergetelijke diner ervaring. Studio 21 te Hilversum werd de afgelopen maanden speciaal voor deze show volledig verbouwd.

Wat kan je verwachten?

Een intense avond vol visueel spektakel, waarbij je zal dineren middenin een bruisend verhaal dat op visuele, muzikale én culinaire wijze wordt verteld. Centraal in de zaal zal je een keuken zien met een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond jou als gast bevindt. Wauw!

Nu vinden we dat tegenwoordig allemaal natuurlijk helemaal te gek, die technische poefjes en pafjes, maar we zijn ook opzoek naar een mooi verhaal. In deze show zien we het verhaal van Madame Jeanette. Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde… Een heerlijke klassieker! Perfect voor tijdens het eten van de meest culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant. Terwijl jij aan het dineren bent wordt je het verhaal verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel.

“Het idee was om iets te maken wat nog nooit eerder is vertoond in ‘dinnershow-land’. We hebben dan ook direct gekozen om de show te ontwikkelen vanuit de gedachte dat Madame Jeanette een restaurant zou zijn met entertainment, in plaats van andersom”.
– Richard Jonker, directeur van dit cateringbedrijf

Wie gaan we zien?

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Tommie Christiaan die de afgelopen jaren bekendheid verwierf als zanger, acteur en musicalster. Zo deed hij onder andere mee aan het programma Beste Zangers, speelde in musicals als Grease en Hair en On Your Feet, en vertolkte in 2018 de rol van Jezus in de jaarlijkse paasvertelling The Passion.

Naast Tommie Christiaan, zijn er hoofdrollen voor acteur Nico de Vries (onder meer de musical Soldaat van Oranje, Baantjer, Flikken Maastricht en Kees & Co), oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss en zangeres Denise van Donselaar (artiestennaam Dennis), dochter van muziekproducent en oud-muzikant Rob van Donselaar. Denise werkte onder andere als vocal coach voor The Voice of Holland en als backing vocal met grote namen zoals Guus Meeuwis en Marco Borsato.

Ben jij net zo enthousiast als ons geworden? Data en tickets zijn te vinden op madamejeanette.com.